Wie zijn wij

 

De FLOW Arbo Portal is een portal van FLOW. De portal biedt allerlei praktische hulpmiddelen bij PSA-thema’s als werkdruk, agressie, verward gedrag, vitaliteit, gezondheidsmanagement, verandering & reorganisatie. Maar ook bij algemenere arbo-thema’s als arbobeleid, verzuimmanagement en natuurlijk de branchespecifieke RI&E. Alle hulpmiddelen zijn afgestemd op de corporatiesector op basis van succesvolle ervaringen.

Wat doet FLOW?

Via de cao Woondiensten biedt het Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties (FLOW) veel mogelijkheden om jou en je werkgever te helpen je werk goed, gezond en gemotiveerd te doen. FLOW zet zich in voor de scholing en ontwikkeling van medewerkers in de corporatiebranche, met behulp van:

  • Deze Arboportal. Hierin vind je allerlei praktische handvaten voor gezond omgaan met werk en stress op de werkvloer.
  • Watdoejijmorgen.nl. Deze site helpt je jouw leer- en ontwikkelpad te realiseren.
  • De Loopbaanwijzer. Deze is speciaal ontwikkeld voor de corporatiebranche en biedt inzicht in jouw talenten, interesses en wensen. Ook zijn er loopbaanadviseurs beschikbaar om samen met jou te kijken naar jouw ontwikkelpunten.
  • Het Kansenportaal. In het Kansenportaal vind je een overzicht van alle vacatures en andere kansen die door woningcorporaties zijn geplaatst. Dus ook stage- en werkervaringsplekken.

Privacy

FLOW respecteert je privacy en gaat zeer zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

In dit privacystatement lichten we toe wat voor informatie we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Voor vragen en verzoeken over je gegevens kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Sinds het bestaan van de FLOW Arbo Portal begeleiden de coaches van CSR Centrum corporatiemedewerkers met klachten als gevolg van werkstress. Daarnaast bieden de adviseurs van CSR voorlichting, advies, training en ondersteuning aan woningcorporaties bij de aanpak van werkstress op organisatieniveau.

CSR Centrum verlaagt werkstress door het coachen van organisaties en individuen, waardoor de inzetbaarheid stijgt en het ziekteverzuim daalt. CSR Centrum voor stressmanagement is gevestigd in Meerkerk en bestaat sinds 2001.