Wie zijn wij

 

De FLOW Arbo Portal is een van de FLOW Portals die door de Stichting FLOW worden beheerd. De portal biedt allerlei praktische hulpmiddelen bij PSA-thema’s als werkdruk, agressie, verward gedrag, vitaliteit, gezondheidsmanagement, verandering & reorganisatie. Maar ook bij algemenere arbo-thema’s als arbobeleid, verzuimmanagement en natuurlijk de branchespecifieke RI&E. Alle hulpmiddelen zijn afgestemd op de corporatiesector op basis van succesvolle ervaringen.

 

De Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) is gevestigd in Almere-Haven en sinds 1989 het scholings- en ontwikkelingsfonds voor alle wooncorporaties in Nederland. FLOW heeft een initiërende, begeleidende en ontwikkelende rol binnen de sector wooncorporaties: ontwikkelt zelf projecten, maar ondersteunt ook projecten van externe organisaties die bijdragen aan het verbeteren en professionaliseren van de sector.

 

Het bestuur bestaat uit twee vertegenwoordigers van de werkgevers (Aedes vereniging van woningcorporaties) en drie vertegenwoordigers van de medewerkers (FNV, CNV Vakmensen en De Unie).

 

PRIVACY

FLOW respecteert je privacy en gaat zeer zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

In dit privacystatement lichten we toe wat voor informatie we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Voor vragen en verzoeken over je gegevens kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Sinds het bestaan van de FLOW Arbo Portal begeleiden de coaches van CSR Centrum corporatiemedewerkers met klachten als gevolg van werkstress. Daarnaast bieden de adviseurs van CSR voorlichting, advies, training en ondersteuning aan woningcorporaties bij de aanpak van werkstress op organisatieniveau.

CSR Centrum verlaagt werkstress door het coachen van organisaties en individuen, waardoor de inzetbaarheid stijgt en het ziekteverzuim daalt. CSR Centrum voor stressmanagement is gevestigd in Meerkerk en bestaat sinds 2001.