RIE-manager voor grotere corporaties

Heeft jouw woningcorporatie een grotere omvang met meerdere locaties en afdelingen dan kan de aanschaf van de volledige rie-manager een passende oplossing zijn. Desgewenst beschik je dan toch over de actuele gevalideerde vragenlijst zoals deze voor de branche-RI&E Woningcorporaties is samengesteld.

 

Het tarief voor de volledige rie-manager is afhankelijk van het aantal medewerkers.

Naast het jaarlijkse abonnementstarief, wordt eenmalig € 2.000 aan implementatiekosten in rekening gebracht. Hiervoor wordt de rie-manager op maat ingericht. Daaronder valt onder meer het aanmaken  van een account voor de applicatiebeheerder, de look & feel, het opnemen van het bedrijfslogo en een uitgebreide instructie binnen jouw corporatie.

Vergelijking rie-manager en branche-RI&E

Overweeg je de rie-manager voor jouw corporatie, maar wil je graag weten waarin deze RI&E afwijkt van de branche-RI&E bekijk dan het overzicht waarin we de verschillen tussen de rie-manager en de branchespecifieke RI&E voor jou op een rij hebben gezet.

 

Je leest meer over de rie-manager in de leaflet 'Een veilige en gezonde werkomgeving met de rie-manager'.

 

Voor informatie over het volledige tarief van de rie-manager kun je een een e-mail sturen aan: rie-manager@mensely.nl onder vermelding van offerteaanvraag rie-manager.